NICLAS LERNBERGER

är


Niclas har i 20 år verkat inom olika säljorganisationer som säljare, ledare, försäljningschef och affärsutvecklare. Han har även arbetat aktivt i styr- och ledningsgrupper. Niclas brinner för beteendevetenskap och säljpsykologi och hur detta konkret påverkar oss och våra resultat. Detta i kombination med egna studier, livserfarenheter och samtal med andra människor skapar Niclas sina föreläsningar och utbildningar.


Behörig konsult att utföra DISA-analysen IPU Talent Insight.


Vår uppgift är att inspirera, utmana & provocera.

Vi skapar och uvecklar mod, tro, vilja, lust & glädje.

Det ger trygga & starka människor med eget inre driv.

Detta ger resultat.


Vi tillhandahåller gärna referenser vid önskemål.

SARA LERNBERGER

är


Sara är utbildad marknadsekonom och arbetar som frilansande art director och originalare. Hon förser ett antal företag och marknadsavdelningar, över hela Sverige, med presentations-, sälj-, butiks- kampanj-, profil- och marknadsföringsmaterial samt språkanpassningar m.m. Hon kan utforma nya varumärken med grafiska profiler eller agera noggrann förvaltare av befintliga varumärken.


Sara arbetar med alltifrån profilprogram till förpackningar, annonser och butiksmaterial... Med sin 20 år långa erfarenhet i branschen har hon också ett gediget nätverk för samarbetspartners inom t.ex. tryck, foto, web och översättning o.s.v. Allt för att ge ett så professionellt och kostnadseffektivt slutresultat som möjligt.


Vi tillhandahåller gärna referenser vid önskemål.